Yazdır
MALZEME ÖLÇÜLERİ

Tuzot 1 tatlı kaşığı 1 çorba kaşığı 1 kahve fincanı 1 çay bardağı 1 su bardağı
Klasik 30 gr 50 gr 80 gr 130 gr
Acılı 30 gr 55 gr 85 gr 135 gr
Diğer Malzemeler 1 tatlı kaşığı 1 çorba kaşığı 1 kahve fincanı 1 çay bardağı 1 su bardağı
Arpa Şehriye 50 gr 80 gr 165 gr
Buğday 55 gr 70 gr 155 gr
Bulgur 50 gr 65 gr 135 gr
Domates Salçası 10 gr 30 gr 75 gr 120 gr 200 gr
Erişte 30 gr 45 gr 80 gr
İrmik 15 gr 50 gr 70 gr 150 gr
Karabiber 2 gr 6 gr
Kırmızı Mercimek 55 gr 70 gr 155 gr
Kuru Fasulye 55 gr 70 gr 155 gr
Makarna 20 gr 35 gr 75 gr
Margarin 5 gr 15 gr
Nohut 55 gr 70 gr 155 gr
Pirinç 20 gr 65 gr 80 gr 175 gr
Pirinç Unu 30 gr 50 gr 80 gr 130 gr
Pudra Şekeri 7 gr 20 gr 40 gr 100 gr 150 gr
Sıvı Yağ 60 gr 110 gr 180 gr
Su 60 gr 100 gr 180 gr
Süt 75 gr 120 gr 200 gr
Tel Şehriye 30 gr 45 gr 80 gr
Tereyağ 5 gr 15 gr
Toz Şeker 10 gr 30 gr 50 gr 120 gr 200 gr
Tuz 5 gr 15 gr
Un 25 gr 45 gr 60 gr 125 gr