Acılı Çeşni
İçindekiler
Chili Biber, Suyu alınmış yabani Turp, Havuç, Kereviz, Soğan, Maydonoz, çeşitli baharatlar ve Tuz karışımı olan Tuzot yemeklerinizi mükemmel lezzete ulaştırır.
Kullanım Önerileri
- Her türlü Etli ve etsiz
- Tahıl ve sebze Yemekleri
- Pilav
- Makarna
- Sarmalar
- Börekler
- Mezeler ve Sosların lezzetini artırmak
- yeni lezzetler yaratmak için pişirmenin son 5 dakikasında 1 kişilik servis için; 1 Çay kaşığı
- 4 kişilik servis için 1 çorba kaşığı dolusu Tuzot ilave ederek ağır ateşte pişirilir.
- Et, Tavuk, Köfte ve Kebaplar yeterli miktarda Tuzot ile terbiye edilir.
Uyarı: Tuzot kullandığınız yemeklerde ayrıca TUZ kullanmamanızı tavsiye ederiz.
Ürün | Koli Yapısı | Koli Ağırlığı |
Acılı 200 Gr | 12 x 4 = 48 Adet | 9,6 Kg |
Klasik 200 Gr | 12 x 4 = 48 Adet | 9,6 Kg |
Natural 170 Gr | 12 x 4 = 48 Adet | 8,2 Kg |
Klasik 500 Gr | 12 x 4 = 48 Adet | 24 Kg |
Klasik 5000 Gr | 4 Adet | 20 Kg |
Himalaya Tuzu 200 Gr | 12 x 4 = 48 Adet | 9,6 Kg |