Fırını yüksek derecede ısıtın. Un, kabartma tozunu karıştırın. Margarini bezelye iriliğinde doğrayın, patates püresi ile...
Pirzolaları kendi yağıyla çevirerek kızartın. Bir çorba kaşığı salçayı sulandırın. Kekik, karabiber ve tuzu salçaya ekle...
Yağ, soğan dolmalık cam fıstığı sonra pirinç, ciğer, kuşüzümü, domates, sonra maydanoz ve dereotu, kekik ilave ederek te...
Kemiksiz, kuş başı doğranmış etle, 1/2 kg nohudu pişirin. Diğer bir kapta üç soğana az suda haşlayın. Her ikisin de pişi...
Margarini ılıtıp, yumuşatın. Bütün malzemeyi bir kapta karıştırın ve etlere iyice yedirin. Sıvanmış et parçalarını tence...
Göğüs tarafından alacağınız kemikli parça dana etini dibi kalın bir tencerede önce yağsız olarak, suyunu salıp çekinceye...
Önce normal bir tencereye soğanları küçük küçük kıyıp koyun. Eti normal büyüklükte doğrayın, yağla birlikte hafif kızart...
Kıymayı bulguru derin bir kaba koyup içine Tuzot ilave edip 2 bardak su ilave edip hepsini beraber karıştıralım.Karışan ...
Bütün pirzolayı tuzlayıp biberleyelim. Kendi büyüklüğünde bir tepsiye koyup üzerine rafine yağ gezdirip orta ataşeli fır...
Önce kıymayı sıvı yağla kavuralım, domates leri soyup ince doğrayalım. Unu ve salçayı katıp kavuralım ıspanakları haşlay...
Kuşbaşı dana eti yağda sote edilir. Soğan ve salça ilave edilir.100 gr su ilave edilerek 15 dk pişirilir. Patlıcanlar ya...
Biftekler ince dövülür ve tavada kızartılır. SOSU İÇİN; Margarin, soğan, mantar sote edilir. Biber ve domates ilave edil...