Ispanağı temizleyin yıkayın. Doğrayıp 15 dakika haşlayıp süzdürün. Soğanı ince kıyıp tereyağında kavurun. Ispanağı katıp...
Tavuk göğüs etini az su ile haşlayın. İnce ince kıyın. Pirinci haşlayıp süzün. Soğanı, maydanozu ince kıyın. Peyniri ren...
Tereyağında tavuk kanatları çevrilerek iyice kızartılır. Kıvama gelince az tavuk harcı ilave edilir. 1 kez çevrilir ve 1...
Yoğurt, taze soğan ,tavuk harcını bir kaba koyup kaşık yardımı ile karıştıralım Tavuklarımızın her tarafını kaplayacak ş...
Harcı hazırlamak için, tereyağını tencereye koyalım Tencerenin altını orta ateşte ayarlayalım, yağımız eriyince küçük do...
20 gr sıvıyağla ince doğranmış soğan kavrulur. Yıkanmış pirinç ilave edilir ve kavrulur. Kuş üzümü, çam fıstığı, nane il...
Piliç göğüsleri açılıp soğan, sarımsak ve ıspanaklar kavrulup krema ilave edilerek sote edildikten sonra piliçin açılmış...
Tavuk göğüs etlerini kuşbaşı doğrayınız.Sebzeleri uygun biçimde doğrayınız. Tereyağını tavada eritip içine tavukları ve ...